SÜREKLİ İŞÇİ KADROSUNA GEÇİŞ SINAV DUYURUSU
15 Mart 2018 Perşembe 17:03

SÜREKLİ İŞÇİ KADROSUNA GEÇİŞ SINAV DUYURUSU

TAŞERON İŞÇİLERİMİZİN SÜREKLİ İŞÇİ KADROSUNA GEŞİŞ SINAVI DUYURUSUDUR

Belediyemizde Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Alımı Sözleşmeleri Kapsamında Çalıştırılmakta Olan İşçilerin Sürekli İşçi Kadrolarına Geçiş Sınavı Duyurusu

SINAVIN ADI:Esendere Belediyesi Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Alımı Sözleşmeleri Kapsamında Çalıştırılmakta Olan İşçilerin Sürekli İşçi Kadrolarına Geçiş Sınavı

SINAV USULÜ: Sınav; sözlü olarak tek oturumda yapılacaktır.

Sınav 20.03.2018 tarihinde saat10.00’da başlayacak olup adaylar sınav saatinden 15 dakika önce sınav salonunda hazır bulunmak zorundadırlar.

Adaylar sınava sıra numarasına göre ve kimlik belgesi ibraz edilmek suretiyle alınacaklardır.

SINAV TARİHİ: Tespit Komisyonunca başvurusu kabul edilen adayların sözlü sınavı, 20.03.2018 tarihinde saat 10.00’da yapılacaktır.

SINAV YERİ: Esendere Belediye Meclis toplantı salonu Belediye Hizmet Binasında yapılacaktır.

SINAVIN İLANI VE İTİRAZ: Sınavda başarılı ve başarısız olanlar Kurumumuz intranet adresinde ilan edilecektir. İlan tebligat yerine geçecek olup ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Sınavda başarılı olamayanlar, sonuçların ilan edildiği tarihten itibaren en geç 3 iş günü içerisinde gerekçesini de belirtmek suretiyle yazılı olarak İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne itirazda bulunabilir. İtirazlar Sınav Kurulunca 1 iş günü içerisinde değerlendirilerek karara bağlanacak ve sonuç ilgilisine yazılı şekilde tebliğ edilecektir. 15.03.2018

İlanen duyurulur.

Bilgi için: