Okul Bahçesine Oyun parkı
07 Kasım 2017 Salı 14:28

Okul Bahçesine Oyun parkı

Esendere Belediyesi Eğitime Verdiği Destek Kapsamında Okul bahçesine çocuklar için oyun parkı kurdu.

img_0621park-004.jpgimg_0622-park-004.jpg

Beldemizdeki okulların ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda eğitime destek vermeye devam edeceklerini, Talepleri karşılamak için çalıştıklarını belirten Belediye Başkan V. Sayın Mahmut KAŞIKÇI;Belediye olarak, Öğretmenler, Öğrenciler,Veliler ve Muhtarlarımızdan gelen talep ve isteklerini “Karınca Kararınca ‘’karşılamaya çalıştıklarını, okullarımızın Eğitim,Altyapı, Çevre yeşillendirme,oyun parkları oluşturma gibi ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceklerini belirti.Belediye Başkan vekilimiz Sayın KAŞIKÇI konuşmasının devamında,Bizler Belediye olarak okullarımıza,öğrencilerimize yapılan hizmetin,Halkımıza hizmet olarak gördüklerini,Beldemizdeki çocuklarımıza hayırlı olsun; dileklerinde bulundu.

Okul yönetimi’de Park yapımında Emeği Geçen Başta Belediye Başkan Vekili Sayın Mahmut KAŞIKÇI ve ekibine teşekkürlerini bildirdiler. Son olarak Başkanımız; Beldemiz için programlanmış projelerimizden bitanesinin daha hizmete girmesinden dolayı memnun olduğunu belirterek diğer okullarımız için önümüzdeki ilkbahar mevsiminde bu tür çalışmalarımızın olacağını belirtti.