Esendere'de 29 Ekim Cumhuriyet bayramı etkinliklerle kutlandı
29 Ekim 2019 Salı 15:44

Esendere'de 29 Ekim Cumhuriyet bayramı etkinliklerle kutlandı

Esendere'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında atletizm yarışması düzenlendi.

Esendere'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen atletizm yarışmasını Esendere Belde Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, Esendere Jandarma Karakol Komutanı Ali İhsan Yüksel, Gümrük ve Ticaret İşletmeleri Müdürü Burak Top, muhtarlar ve veliler de izledi.

Esendere beldesindeki Çok Programlı Anadolu Lisesi tarafında Esendere Gümrük Kapısı’nda startı verilen koşu, iki kilometre uzaklıktaki Esendere Belediyesinin önüne son buldu. Jandarma ve sağlık ekiplerinin de görev aldığı koşuda erkeklerde Bünyamin Çoban, kızlarda ise İlknur Bakıcı birinci oldu.

Yarışlarını birinciliklerle tamamlayan Bünyamin ve Bakıcı ödüllerini Esendere Belde Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu’dan aldı.