Esendere beldesine spor tesisleri müjdesi!
15 Kasım 2019 Cuma 19:19

Esendere beldesine spor tesisleri müjdesi!

Esendere Beldesine spor tesisleri müjdesi veren Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu: "Özelde gençlerimize genelde ise Tüm belde halkına hayırlı olsun"dedi

Esendere Beldesinde yapılacak olan 1 adet gençlik merkezi,1 adet kapalı sentetik çim yüzeyli halı sahası ile 2 adet çok amaçlı mini basketbol sahası inşaatı için Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Hakkari heyeti protokol imzaladı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu," Başta sayın bakanımız olmak üzere, bakan yardımcımız İhsan Selim Baydaş, Hakkari milletvekilimiz Husret Dinç, Valimiz İdris Akbıyık, il başkanımız Emrullah Gür, bu işe vesile olan Habertürk gazetesi yazarı Çetiner Çetin ve emeği geçen herkese teşekkür eder, şükranlarımı sunarım. Özelde gençlerimize genelde ise Tüm belde halkına hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.