Erozyona Karşı Fidan Dikim Çalışması
27 Ekim 2017 Cuma 13:58

Erozyona Karşı Fidan Dikim Çalışması

Esendere Belediye Başkanlığı İle Hakkari orman İşletme Müdürlüğü Arasında erozyona Karşı Fidan Dikim Çalışması Yapılacak.

ESENDERE BELDESİNDE EREZYONA KARŞI FİDAN DİKİM ÇALIŞMASI

Esendere belediye başkanlığımız ile Hakkâri Orman işletme Müdürlüğü arasında yapılacak ortak çalışma ile Beldedeki yamaçlarda erozyonu önlemek ve beldeye yeşil alanlar kazandırmak kapsamında Belediye Başkan vekili Mahmut kaşıkçı tarafından fidan dikim çalışmasının yapılması talimatı verdi. Talimat neticesinde Hakkari orman işletme müdür ve teknik ekibi beldemizi ziyaret ederek arazi kontrolleri yapılarak fidan dikimi için en kısa zamanda proje çalışmasına başlayacaklarını ifade ettiler. Ayrıca Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı’nın Belde belediyesi Muhtarları ile halkına vaat ettiği 12.000 adet ceviz fidanın dağıtım projesinin devamı olan 5000 adet fıdanın önümüzdeki kasım ayında dağıtılacağı,ayrıca daha sonradan eklenen 5000 adet Badem fidanın proje karşılığında yine halkımıza dağıtılacağı belirtildi.son olarak Belediye başkanı Mahmut Kaşıkçı Beldenin stratejik konumu nedeni ile daha önceden planlanan projelerimizin süreceğini dile getirdi.