Çevre ve Şehircilik Bakanlığından Esendere Belediyesine kepçe hibesi
07 Eylül 2019 Cumartesi 13:28

Çevre ve Şehircilik Bakanlığından Esendere Belediyesine kepçe hibesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Esendere Belde Belediyesine kepçe hibe edildi.

Yüksekova ilçesine Bağlı Esendere Belde Belediyesinin girişimleri sonucu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Esendere  Belediyesi'ne,  tam donanımlı  kazacı-yükleyici kepçe  hibe edildi.

Beldeye getirilen kepçenin belediye bünyesinde hizmet vereceğini söyleyen Belde Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu," Çevre ve Şehircilik Bakanlığına yaptığımız girişimler sonucunda belediyemize hibe edilen 1 adet kazıcı-yükleyici  iş makinesini bu gün teslim aldık. Başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız sayın Murat Kurum olmak üzere emeği geçen herekese teşekkür ederim. iş makinemiz belde halkına hayırlı olsun" dedi.