Belediye başkan Vekili Mahmut KAŞIKÇI Bayram Mesajı Yayınladı
27 Ekim 2017 Cuma 18:04

Belediye başkan Vekili Mahmut KAŞIKÇI Bayram Mesajı Yayınladı

Cumhuriyetin kuruluşunun 94.yıl dönümü nedeni ile Belediye Başkan V. Sayın Mahmut KAŞIKÇI bir kutlama mesajı yayınladı.

CUMHURİYETİMİZİN KURULUŞUNUN 94. YILDÖNÜMÜ DOLAYISIYLA BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN MAHMUT KAŞIKÇI’NIN MESAJI

Cumhuriyetimizin 94. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla Belediye Başkanı Vekili Sayın Mahmut KAŞIKÇI belde halkının, öğrencilerin Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayarak birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekişmesi temennisinde bulunmuştur. KAŞIKÇI mesajında;

Cumhuriyetimizin faziletli, bilgili, vatanına bağlı millet sevdalısı insanların omuzlarında yükseleceğini; ülkemize yönelik her tür tehdidin birlik ve beraberlik ruhuyla bertaraf edileceğini; milletin her ferdinin bu bilinç ve inançla hareket ederek müreffeh bir vatanda güvenli bir gelecek kurma azminde olması gerektiğini dile getirdi. Özellikle genç nesillerin bu anlamda çok iyi yetiştirilmelerinin ülkemiz için hayati önemde olduğunu vurgulayan Kaşıkçı, Cumhuriyetimizin ilelebet yaşatılması milli varlığımızın teminatı olacaktır dedi.