Başkan Kaşıkçı'dan Ramazan Bayramı Mesajı
24 Haziran 2017 Cumartesi 23:45

Başkan Kaşıkçı'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Yüksekova Kaymakamı ve Esendere Belediye Başkan vekili Mahmut Kaşıkçı Ramazan bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Yüksekova Kaymakamı ve Esendere Belediye Başkan vekili Mahmut Kaşıkçı'ının Ramazan bayramı mesajı şu şekilde:

"Değerli hemşehrilerim, bizleri birbirine yakınlaştıran, sevgi ve dostluk bağlarımızı güçlendiren bir bayrama bir kez daha kavuşmanın büyük mutluluğunu yaşıyoruz. Toplumsal hayatımızın simgeleşen günlerinden biri olan ve insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı dini bayramlarımız, kırgınlık ve dargınlıkların unutularak, sevgi, saygı ve hoşgörü ile kucaklaşmaya imkân sağlayan, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği, yardımlaşmanın en üst düzeye çıktığı, toplumsal barışımız için önemli günlerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Esendereli hemşehrilerimin, değerli çalışma arkadaşlarımın ve tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, kardeşliğimizi daha da güçlendiren bu güzel bayram coşkusunun ülkemize, milletimize, İslam âlemine, tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum."